C'est ainsi que l'Allemagne fut divisée : documentation. (Berlin : Ministère des Affaires Etrangères de la RDA, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Naoorlogse Politiek; West-Duitsland.; Duitse Democratische Republiek (DDR).