Oeuvres de Bacon. Première série : De la dignité et de l'accroissement des sciences - Riaux, F. (Paris : Charpentier, 1852)
Bibliotheek Camille Huysmans
Herkomst: op titelblad stempel van de bibliotheek van het Volkshuis te Brussel, Parti Ouvrier Belge, Fédération bruxelloise
Frans
Monografie
Keywords: filosofie; wetenschappen