The Julian March = Julijskaja Krajna = La Marche Julienne. (Ljubljana, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Sloveens
Frans
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; fascisme; territoriale kwesties; Trieste; Istrië; Slovenië