The Julian March : the land and its people = Juljskaja Krajna : strana i ljudi = La Marche Julienne : le pays et les gens. (Ljubljana : Zunanje ministrstvo, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Map, losbladig
Engels
Sloveens
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: sociale fotografie; Wereldoorlog 2; territoriale kwesties; Trieste; Slovenië