Pohjalaisia (Österbottner) [bladmuziek] Op. 45 : Oper in 3 Akten - Madetoja, Leevi (Kobenhavn : Wilhelm Hansen, 1929)
Bibliotheek Camille Huysmans
Première vond plaats in de Finse Opera Helsinfors op 25 oktober 1924
Fins
Duits
Partituur
Keywords: opera; folklore; Finland