Voor een gewestelijke politiek = Pour une politique régionale. (S.l. : Belgische Federatie voor Stedebouw en Woningwezen Fédération Belge de l'Urbanisme et de l'Habitation, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Brochure
Keywords: huisvestingsbeleid