La monnaie et la loi - Van Elewyck, Ernest (Bruxelles : Librairie Européenne C. Muquardt, 1882)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: Revue de Belgique
Frans
Brochure
Keywords: economische politiek