Le chemin de Téhéran : la Russie et l'Amérique de 1871 à 1943 - Dulles, Foster Rhea (New York : Overseas Editions, 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: internationale relaties; Wereldoorlog 2; Sovjet-Unie.; Verenigde Staten