The roots of national socialism 1783-1933 - Butler, Rohan D'O. (London : Faber and Faber, 1941)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: nationaalsocialisme; politieke geschiedenis; Duitsland