Un traité discuté - Struye, Paul (Bruxelles : Ad. Goemaere, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: La Revue Générale Belge, april 1953
Frans
Brochure
Keywords: Europese Gemeenschap; defensie; Naoorlogse Politiek