Lettres démocratiques - Castiau, Adelson (Bruxelles Liège : Librairie Polytechnique Emile Decq, 1864)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; sociale geschiedenis; België