Léopold of the Belgians - de Lichtervelde, Louis (London : Stanley Paul & Co., 1928)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: Leopold II (België).; politieke geschiedenis; koloniale geschiedenis; Congo