L' Angleterre et la Belgique à tavers les cinq derniers siècles - Lefevre, Joseph (Bruxelles : Editions universitaires, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Lefevre, Joseph, dedicatee: Huysmans, Camille
Exemplaar speciaal gedrukt voor Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: internationale relaties; politieke geschiedenis; België; Groot-Brittannië.