La minorité slave en Italie (Les Slovènes et Croates de la Marche Julienne) - Čermelj, Lavo (Ljubljana, 1946)
Bibliotheek Camille Huysmans
Franstalige editie
Frans
Monografie
Keywords: minderheden; Italië