Histoire de la guerre des Nations Unies 1939-1945 - Liebrecht, Henri (Bruxelles : Le Sphinx, 1947)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Verenigde Naties (VN).; Wereldoorlog 2; internationale politiek