Blitz kids - Mordaun, Elinor; Trier, Walter (London New York Toronto : Oxford University Press, 1941)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; verhalen; Groot-Brittannië.