Briton and Turk - Graves, Philip P. (London : Hutchinson, 1941)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: internationale betrekkingen; politieke geschiedenis; Wereldoorlog 2; Turkije; Groot-Brittannië.