Vergelijkende kunststudie in het belang der musicologie en der kunstgeschiedenis : 2 - Van Der Mueren, Floris ([Leuven], 1926)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit "Studia Catholica", aflevering 6, jaargang 2, 1926
Nederlands
Brochure