Vergelijkende kunststudie in het belang der musicologie en der kunstgeschiedenis : 1 - Van Der Mueren, Floris (1926)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit "Studia Catholica", aflevering 5, jaargang 2, 1926
Nederlands
Brochure