Ja zingen : hoe en waarom : voor allen, voor immer - Lambrecht, Jules-Marie ([Antwerpen], 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Boek opgedragen aan Hendrik Crabeels, toondichter-dirigent en aan Dr. Jozef Peeters, ere-prof
Nederlands
Monografie
Keywords: stempedagogen