Grow your own food supply - Shewell-Cooper, Wilfred Edward (London : English Universities Press, 1940)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; voedselproductie; Groot-Brittannië.