Vérités sur la France - Lévy, Louis (Harmondsworth : Penguin, 1941)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Lévy, Louis, dedicatee: Huysmans, Camille
Frans
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; politieke geschiedenis; Frankrijk