The truth about France - Lévy, Louis (Harmondsworth : Penguin, 1941)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Lévy, Louis, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; Wereldoorlog 2; Frankrijk