Homo/lesbisch emancipatiebeleid in het voortgezet onderwijs. - Beumer, Sjoerd; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC; Sterken, Annegret; Van Bijsterveldt, Marc (Amsterdam : NVIH COC, 1994)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure