France is a democracy - Lévy, Louis; Laski, Harold J. (London : Gollancz, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Lévy, Louis, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; Frankrijk