L' autre bataille de France - Lorraine, Jacques (London New York Toronto : Oxford University Press, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Lorraine, Jacques, dedicatee: Huysmans, Camille
Frans
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; collaboratie; Frankrijk