Literaire bekentenissen en maskerades : homo's rond de eeuwwisseling tussen fictie en werkelijkheid - van Lieshout, Maurice; Rijksuniversiteit te Utrecht (RUU) (Utrecht : RUU, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie
Nederlands
Monografie