Poging tot integratie van homofielen in een Utrechtse societeit voor werkende jongeren : projekt in het kader van de keuzewerken propedeuse 1971 - 1972. - De Jonge, Addy; Van Montfort, Anneke; Czyzewski, Genius (Utrecht : Utrechtse sociëteit voor werkende jongeren, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure