Lessons of my life - Vansittart, Robert Gilbert (London : Hutchinson & Co., 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Vansittart, Robert Gilbert, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; internationale politiek; Duitsland