Teksten van de Belgische grondwet, van de gemeentewet en van de provinciale wet : met aanduidingen van de voornaamste bepalingen der wetten en reglementen die ermede in verband staan (Londen : Baker & Walls, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: grondwettelijk recht; België