Das namenlose Heer : Erlebnisse in russischer Kriegsgefangenschaft - Dwinger, Edwin Erich (Jena : Eugen Diederichs, 1939)
Bibliotheek Camille Huysmans
Duits
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 1; krijgsgevangenen; Duitsland