Een staat in wording : een foto-reportage over het Indonesië van heden - Oorthuys, Cas; de la Court, Albert (Amsterdam Antwerpen : Contact, 1947)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; Indonesië