De organisatie van de Verenigde Naties in 1950 : de Koreaanse kwestie - Van Turenhoudt, E. (Brussel : Militair Geografisch Instituut, 1951)
Bibliotheek Camille Huysmans
Themanummer van 'Het dagelijks Leven', 1951, nr. 42
Nederlands
Brochure