Ze zijn niet anders ; een onderzoek naar de positie van homosexuele mannen en vrouwen bij de Nederlandse politie - Aandewiel, Jan; van Soerland, Theo (Apeldoorn : Nederlandse Politie Academie Apeldoorn, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure