De Amsterdamse jongeren aktiegroepen homosexualiteit : onderzoek eerstejaarsstudenten van het Instituut voor de wetenschap der andragogie. - Amsterdamse Jongeren aktiegroepen Homosexualiteit (Amsterdam : AJAH, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure