Vrijheid van seksualiteitsbeleving : diskussiebrochure Landelijke Werkvergadering. - Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Amsterdam : COC, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure