Er leeft een nieuwe hoop in Europa : redevoeringen uitgesproken bij gelegenheid van de installatie van de Hoge Autoriteit van de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal, 16-23 september 1959 - Malvestiti, Piero (S.l. : Publikatiedienst van de Europese Gemeenschappen, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie