Kolonialismus ohne Kolonien : der deutsche Imperialismus und China 1937 - Peck, Joachim (Berlin : Akademie-Verlag, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Peck, Joachim, dedicatee: Huysmans, Camille
Duits
Monografie
Keywords: internationale politiek; Duitsland; Duitse Democratische Republiek (DDR).