Hjalmar Branting : statsmannen och människan - Möller, Gustav; Lindström, Rickard; Branting, Georg (Stockholm : Tidens Förlag, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Zweeds
Monografie
Keywords: Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti (SAP).; Zweden