De beeldhouwkunst van Ernest Wynants - Muls, Jozef (S.l. : s.n.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Muls, Jozef, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: Elsevier's : geïllustreerd maandschrift, jrg. 70, nr. 10
Nederlands
Brochure