Leven en werk van Herman Teirlinck - Fayat, Henri; Pée, Willem (S.l. : s.n., 1972)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Pée, Willem, dedicatee: Huysmans, Sara
Overdruk uit: Antwerpen : tijdschrift der stad Antwerpen, 1972, 18de jrg, nr 3
Nederlands
Brochure