Aanknopen van vriendschapsbanden : uittreksels uit het boek : 'Plannen voor een betere wereld' - Smuts, Jan Christian (Londen : Hodder & Stoughton, 1942)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: Wereldoorlog 2; Zuid-Afrika.