Every-day songs for labour festivals [Bladmuziek] - Roberts, Frederick Owen (London : Labour Party, 1933)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Brochure
Keywords: liederenbundel; partituren; koorwerken; Engeland