Kantate ved den Internationale Socialistkongres i Kobenhavn1910 [Bladmuziek] : [partijen voor tenor 1, tenor 2, bas 1 en bas 2] - Meyer, A.C.; Hemme, F. (Kobenhavn, 1910)
Bibliotheek Camille Huysmans
Herkomst: Bureau Socialistische Internationale, Volkshuis, Brussel
Deens
Partituur
Keywords: Socialistische Internationale; cantates; congressen; partituren; Kopenhagen