Kantate ved den Internationale Socialistkongres i Kobenhavn1910 [Bladmuziek] - Meyer, A.C.; Hemme, F. (Kobenhavn : Hansens, 1910)
Bibliotheek Camille Huysmans
Partituur voor mannenkoor met pianobegeleiding
1 exemplaar met handgeschreven vertaling in het Frans
Herkomst: Volkshuis Brussel
Deens
Frans
Partituur
Keywords: Socialistische Internationale; cantates; congressen; partituren; Kopenhagen