Songs for Co-operators, with music in both notations [Bladmuziek] - Co-operative Union (Manchester, 1897)
Bibliotheek Camille Huysmans
Herkomst brochure: bibliotheek van de Socialistische Internationale, Volkshuis Brussel
Engels
Partituur
Keywords: coöperatieve beweging; strijdliederen; arbeidersliederen; liederenbundel; Engeland