Chu Chin Chow : a musical tale of the east [Bladmuziek] - Asche, Oscar; Norton, Frederic (London : Keith, Prowse & Co., 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Muzikale komedie gebaseerd op het verhaal van Ali Baba en de veertig rovers. De première greep plaats op 3 augustus 1916 in His Majesty's Theatre in Londen. Het stuk kende een record aantal opvoeringen en werd hernomen in de jaren 1940 en 1941 in Londen.
Engels
Partituur
Keywords: musical; muziektheater; Engeland