The minstrelsy of Ireland : 206 Irish songs adapted to their traditional airs [Bladmuziek] - Moffat, Alfred (London : Augener, 1897)
Bibliotheek Camille Huysmans
Geschenk aangeboden door de Socialistische Groep "Emile Vandervelde" en het Belgisch Vakbondscentrum in Groot-Brittannië aan Camille Huysmans ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag, Londen, 26 mei 1941
Engels
Partituur
Keywords: liederenbundel; volksliederen; partituren; Ierland