The minstrelsy of England : a collection of English songs adapted to their traditional airs for voice with piano accompaniment : vol. 1 : 180 songs [Bladmuziek] - Duncan, Edmondstoune (London : Augener, 1905)
Bibliotheek Camille Huysmans
Geschenk aangeboden door de Socialistische Groep "Emile Vandervelde" en het Belgisch Vakbondscentrum in Groot-Brittannië aan Camille Huysmans ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag, Londen, 26 mei 1941
Engels
Meerdelige publicatie
Keywords: liederenbundel; partituren; Engeland