De Vlaamse beweging in 1855-1856 : bijdrage tot een meer verantwoorde kennis van haar evolutie - De Vroede, Maurits (Brussel : Paleis der Academiën, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie